Restaurant

 16.00 - 20.00

Juleavslutning med
trygge rammer


Julen 2020 vil COVID-19 sette sitt preg på hvordan vi arrangerer julebord. Det blir ikke den store festen – men vi inviterer til en hyggelig stund, hvor du og dine kolleger kan nyte god mat og drikke i trygge omgivelser. Vi dekker opp slik at grupper sitter på avstand og vi følger til enhver tid FHI`s smittevernregler inkl. enmetersregelen.

All mat serveres som tallerkenretter.Tradisjonell juletallerken

I førjulstiden serverer vi deg vår juletallerken. Den har saftig ribbe, medisterpølse, hjemmelaget medisterkaker, poteter, saus og hjemmelaget surkål og rødkål. Måltidet avsluttes med hjemmelaget riskrem, rødsaus og kaffe.

Juletallerken er på menyen hver dag fra mandag 16. november til torsdag 17. desember, fra kl. 16.00 – 20.00. Prisen i 2020 er kr 275,- pr. person.

Denne kan også bestilles for grupper i hele november og desember.Catering

Vi tilbyr også levering av julemat og julelunsj til ditt private arrangement. Ta kontakt med oss på vår mailadresse eller ring oss for en videre prat.Overnatting

Opplev herlig julestemning på våre julerommene. I år har vi pyntet noen av rommene med festlige dekorasjoner, et glitrende juletre og sjokoladegaver. Ta kontakt med oss på vår mailadresse.

jul i trysil jul i trysil jul i trysil

Illustrasjonbilder er fra tidligere julebord hos oss. Grunnet COVID-19 vil all mat serveres som tallerkenretter, det vil være større avstand mellom stoler og det vil dekkes opp til minimum en meters avstand fra skulder til skulder.

Bordbestilling

Det er lurt å bestille bord i god tid

Vi har alltid noen bord til dere som bare ønsker å komme innom, hvis det er fullt kan du i mellomtiden nyte noe forfriskende i baren.

Ved reservasjoner på 8 personer eller flere ber vi om en forhåndsbestilt meny.

Ta kontakt på 62 45 51 00 eller restaurant@kjolenhotell.no


Meld deg på nyhetsbrev