Restaurant

 16.00 - 20.00

Julebord, juleselskap
eller juleavslutning


Julen handler om samvær, tradisjoner og god mat. Duften av julemat, krydder og julegran ønsker deg velkommen når du besøker oss på Kjølen Hotell. Her kan du ta med kollegaer, venner eller familie og arrangere et julebord med klassiske juleretter.Tradisjonell juletallerken

I førjulstiden serverer vi deg vår juletallerken. Den har saftig ribbe, medisterpølse, hjemmelaget medisterkaker, poteter, saus og hjemmelaget surkål og rødkål. Måltidet avsluttes med hjemmelaget riskrem, rødsaus og kaffe.

Juletallerken er på menyen hver dag fra fredag 3. desember til søndag 19. desember, fra kl. 16.00 – 20.00. Prisen i 2021 er kr 295,- pr. person.

Denne kan også bestilles for grupper i hele november og desember.Catering

Vi tilbyr også levering av julemat og julelunsj til ditt private arrangement. Ta kontakt med oss på vår mailadresse eller ring oss for en videre prat.Overnatting

Opplev herlig julestemning på våre julerommene. I år har vi pyntet noen av rommene med festlige dekorasjoner, et glitrende juletre og sjokoladegaver. Ta kontakt med oss på vår mailadresse.

jul i trysil jul i trysil jul i trysil

Illustrasjonbilder er fra tidligere julebord hos oss.

Bordbestilling

Det er lurt å bestille bord i god tid

Vi har alltid noen bord til dere som bare ønsker å komme innom, hvis det er fullt kan du i mellomtiden nyte noe forfriskende i baren.

Ved reservasjoner på 8 personer eller flere ber vi om en forhåndsbestilt meny.

Ta kontakt på 62 45 51 00 eller restaurant@kjolenhotell.no


Meld deg på nyhetsbrev